Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut

 

Koirahieronta ja urheilukoirahieronta

Käytän sekä urheilukoirahieronnan että klassisen hieronnan menetelmiä riippumatta koiran taustasta toteuttaakseni parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Jokaiselle koiralle räätälöidään omansalainen hoitokokonaisuus.
 
Halutessa suunnitellaan pidemmän aikavälin lihashuolto-ohjelma. Jokaiseen hoitokertaan kuuluvat tarvittaessa myös hoito- tai liikuntaohjeet kotiin.
 

Laserterapia

Laserterapia on hellävaraista, mutta samalla myös erittäin tehokasta. Laserterapia toimii solutasolla. Laserterapiassa voidaan hoitaa kehoa joko suuremmalta alueelta tai keskittyä yksittäisiin ongelmakohtiin.
 
Laserterapiaa voidaan käyttää hieronnan eli manuaalisen lihaskäsittelyn lisänä, ikään kuin syventämään käsittelyä, vaikuttamaan kohdistetummin kehon omiin fysiologisiin prosesseihin.
 
Laserterapia sopii esim. nivelrikon aiheuttaman kivun hoitoon.
 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Koirahieronnan tarkoitus on saada koira voimaan paremmin, suoriutumaan paremmin harrastuksissa, tai esim. parantumaan venähdyksestä tai lihasjumista. Koira tutkitaan yksilönä ja sille suunnitellaan sopiva hieronta. Tavoitteena on rentoutunut, kivuttomasti liikkuva koira.
 
Ohjaan koiria mielelläni myös muiden ammattilaisten asiakkaiksi, mikäli se vaikuttaa tarpeelliselta (esim. koiraosteopaatit).
 

Treeneistä täytyy välillä pitää taukoja, jotta koira palautuu. Kotihoito-ohjeena suosittelenkin aina kunnollista lepoa!